Fortsätt till huvudinnehåll

Tisdagsplaner

Förra veckan fick ni inga tisdagsplaner för då satt jag i bilen från före klockan 5 på morgonen. Idag ska jag också köra massor av mil i bil men inte riktigt lika tidigt.

Inga tisdagstulpaner idag men väl någon annan typ av växtlighet. Blommor är inte min starka sida

Frukost: Chiapudding med frysta hallon och tassimokaffe (äntligen ebony - min favorit)
Arbetsort: Mora
Arbetsuppgifter: Jag ska hålla en workshop för chefer, i krisrutiner och kriskommunikation
Träning: Ingen träning idag. Det blir 60 mil i bil i stället.
Tulpaner: Inga. Jag handlade i stan i söndags och där var det slut. Köpte några andra blommor, 2 buketter för 69 kronor, men nja. De där bladen ser ju ut som kaninöron.
Lunch: Lite oklart. På vägen nånstans.
Middag: Högst oklart. L står för middagen idag.
Projekt: Skulle vilja fortsätta måla skänken som vi ska ha i köket, men inser att det nog får vänta till helgen
Kläder: Svarta jeans och en blå skjorta
Frisyr: Lockigt
Klocka: Suunto Ambit 3 sport (svart)
Skor: Svarta brogues (googla vettja om du är nyfiken men inte vet vad det är)
Kvällssyssla: Beror ju helt på när jag kommer hem. Hinner troligen inte så mycket mer än käka och sedan sova.
Känsla: Lätt anspänning - som det ska vara inför workshoppen! Det betyder att jag är på tå.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tvära kast från helg till vardag, från land till stad

Idag är det tisdag fast måndag liksom. Är du också snurrig efter långhelgen? Jag känner mig inte alls med. Att jag så sent som igår morse skrotade runt i underställ för att sedan sitta ute i skalplagg och grilla lunch över öppen eld känns helt avlägset när jag idag "snajsar" runt i kavaj. Jag körde ner till Stockholm igår kväll och kom fram till lägenheten på Telefonplan lagom till midnatt, för att jobba här den här veckan. En vända till Finland ska också hinnas med innan det blir helg och det är dags för den där halvmaran du vet. Min syster frågade i helgen om det verkligen var så smart att springa den när jag är så, med mina mått mätt, otränad. Det är det kanske inte men vad sjutton, har jag betalat för´t så nog ska jag se till att få valuta för pengarna tänker jag.
Sedan har vi det här med aprilvädret. Jag tycker att efter påsk så är det officiellt vår, så ungefär så tänkte jag när jag packade resväskan och drog söderut. Det gick fel redan när jag närmade mig Uppsala i n…

Kickar igång cykelsäsongen 2017

Dåligt flås och trött i baksida lår, det skulle kunna vara en bra sammanfattning av gårdagens cykling. Härligt och förfärligt, en helt annan. Härligt som i att solen sken och vinden var i det närmsta stilla, men också den typiskt våriga doften på sina ställen. Det som göms i snö och det där du vet. Det luktar som en blandning av lera och hundbajs både här och där. Jag överdriver förstås när jag använder ordet förfärligt, men det rimmade på härligt så det kom liksom ut lite av sig självt.

Nu lät jag kanske lite negativ i min beskrivning av träningen men på det stora hela så var det faktiskt ett grymt gött pass! Det känns bra att ha kommit igång med cyklingen, om denna enda gång i cykelkläder verkligen räknas som att vara igång, men ändå. Det märktes tydligt att jag är ovan. Jag var fortfarande rätt öm i sittbenen efter cykelpendlingen på måndagen, alltså sex dagar senare, men det var mest i början som jag tänkte på det. Jag tog det lugnt, har fortfarande lite sviter i luftrören även om…

Freaking friyeey!

Ofta rusar mina veckor på och jag hinner knappt förstå att det är fredag förrän jag är mitt inne i den. Fredagsfeeling vaddå liksom? Eftersom jag sällan hängt med på att det blivit fredag så har jag definitivt sällan fått några fredagskänslor. Därför har jag bestämt mig för att jag just idag, när jag faktiskt råkar ha väldigt bra koll på vilken dag det är, ska passa på att fira fredag hela dagen. Alltså jag ska såklart jobba, men jag tänker försöka mig på att vara mer medveten liksom. Ähhh, nu blev det flummigt känner jag och svårförklarat, men va sjutton. Det är inte alltid så lätt att hitta orden.

5 saker som jag ska göra idag!Jobba! Har bland annat två möten som jag ser fram emot. Träna! Borde cykla men det ser kallt ut. Kanske springer en vända i stället. Det är inte så noga för mig exakt vad det blir, bara att det blir någon form av motion. Äta gott! Har pizzarester i lunchlådan och i kväll lutar det åt bland annat rödbetor och chevre.Försöka vänja mig vid åsynen av mina neonoran…