I mina öron

Jag lyssnar mycket på ljudböcker nu sedan jag skaffade storytel-appen till min iphone. Jag lyssnar i bilen (åker ju många många mil i jobbet varje vecka), jag lyssnar när jag tränar, på kvällen innan jag ska sova, på morgonen innan jobbet osv.


Just nu har jag fastnat för en "ny" författare. Ny för mej alltså. Jonas Moström heter han och kommer ursprungligen från Bräcke, vilket jag upptäckte alldeles nyss när jag skulle surfa in på hans hemsida och kolla vilken bok i ordningen jag ska ladda ner härnäst. Han har givit ut ett flertal deckare om polisen Axberg och läkaren Jensen, och de utspelar sej i Sundsvall. Jag är just nu på trean i serien, Hjärtats mörker, men kommer nog börja på fyran redan i kväll eller i morgon bitti när jag ska åka upp till Örnsköldsvik.

I början hade jag svårt att behålla koncentrationen och fick ofta spola tillbaka när tankarna flugit i väg på annat håll. Nu är lyssnandet lite som meditation. Jag bara lyssnar och fokuserar helt och hållet på historien. Alla tankar på jobb eller annat som kan stressa lägger jag åt sidan.

Kommentarer

Maria sa…
Ett tips är att surfa in på www.storytel.se och söka på titeln, då finns serie informationen till höger. Denna info kommer i den nya versionen av appen i slutet av sommaren!
Mycket nöje med ljudböcker!
/Maria
Storytel