Trainingpics

Igår gick jag igenom lite gamla bilder i mobilen och blev rätt peppad av påminnelsen om träningspass och lopp. Nu ger jag järnet fram till sommaren och satsar på att vara i min bästa form nånsin den 1 juni!

Kommentarer

Anonym sa…
Härlig inspo! Igår när jag sprang intervaller så blev jag galet sugen på sommarlöpning! Förresten, jag är lite sugen på att dra ihop lite tjejer som vill köra några kvalitetspass ihop, en kväll i veckan - skulle du vara intresserad? Kanske Maria? Jag har ju min stora kompiskrets i Sthlm och Åre men skulle vara kul att dra ihop något. Min man springer ju med en grupp varje tisdag och det ger så mycket pepp! En tanke bara :)

Ida
SARA BORG sa…
Men JAAAAA! Va kul att du tar upp det Ida. Jag är ju lite bekväm av mig så jag behöver all pepp jag kan få gällande kvalitet :)

Det är ju klockrent med backe eller intervaller när man är olika snabba som löpare. Då kan man ju köra gemensam uppvärmning och sen nöta i backen efter egen kapacitet!
Anonym sa…
Vad kul! Jag har länge velat göra det här men har inte riktigt kommit till kritan. Jag tänker att det är svårt att få ihop ett gäng som är på exakt samma nivå, även fast det kanske ger mest, men jag vill att det inte ska finnas så mycket prestationskrav.

Intervaller var min tanke också - backe är ju klockrent när man är på olika nivå men som min sambo bollade tillbaka till mig är ju plana intervaller/fartlek det som ger fart så jag ska spåna vidare på hur man bäst lägger upp det när det är varierande farter.

Om du vet någon annan som kanske skulle vara intresserad så hojta till. Jag är ju helt ny i det här och har som sagt de flesta av mina kompisar på andra orter (iallafall de som tränar). Tänker att jag får höra av mig på facebook kanske när jag ordnat ihop några starka tjejer :)

Ida
SARA BORG sa…
Det skulle verkligen vara superkul Ida (och bra)! :)
Maria sa…
Ja jag är på (så länge som jag inte behöver hänga på er på ett distanspass ;) Men intervaller och fartlekar lät ju toppen! Kan kolla med en tjej på jobbet också om hon är intresserad, tror gärna hon springer en del :)
Anonym sa…
Ja, men kolla! Ska ordna lite med något mail på Facebook (antar att ni hänger där?) :)