Rapport från Måndagsklubben

Trots den otroligt positiva väderprognosen som lovade ihållande regn hela gårdagskvällen så hade vi... UPPEHÅLL!!!! Hurra!

Jag sprang i T-shirten (Reebok) längst ner till vänster och de korta tightsen (Salomon) på bilden nere till höger. Nyinköp från Sportamore-rean!

Upplägget vi körde var det jag skrev om innan igår (4 x 1000 meter plus 5 x 100 meter). Planen var 500 meter joggvila mellan de fyra tusingarna men av nån anledning tyckte vi att 200 skulle bli bra. Det var inte riktigt genomtänkt. Hur långsamt jag än lunkade var jag inte speciellt återhämtad när det var dags igen. Men men, min svaghet när jag tränar själv är ju att jag tar alldeles för lång vila så det var ju bra att träna med kort vila också för en gångs skull.

Å som vi krigade, Maria och jag. Tusingar är banne mig tufft! Två och ett halvt varv på bana låter ju lätt men ujuj vad det kände på! 

Mina tider blev: 4.10, 4.17, 4.16, 4.07

Sen var det ju 100 metersintervaller också. 5 stycken med joggvila tillbaka till starten och så iväg igen. Skitskumt för min puls sköt i höjden på varje vila men direkt när jag stack i väg på själva intervallen så liksom pumpade allt i takt - hjärtat, stegen, armarna. Skönt flow liksom.

Totalt fick jag ihop 12.4 kilometer löpning igår, ett riktigt bra pass! Nu är vi på G inför Tjejmilen, både Maria och jag.

Kommentarer