Happy holiday

Blickar fram emot helgen!

Ännu en dag med helt fantastisk väder här hemma i Östersund. Jag cyklade i väg till ICA här nu på lunchen och det var riktigt varmt och skönt ute. Nu väntar helgen och prognosen för fortsatt sol ser hoppfull ut. Jag har inga gigantiska planer mer än att vara ute så mycket som möjligt. Löpning och MTB känns närmast som utmärkta aktiviteter, åsså fick jag precis höra att sambon lämnat in mina längdskidor på underhåll, så kanske kan det bli en tur med dem också. Det vore ju inte helt fel. Vad ska ni göra?

Sedan funderar jag idag på vad otroligt många roliga jobb det finns. Jag var hemma hos min vän Maria igår och vi pratade en del om vad hon jobbar med. Jag tycker det är så spännande att höra vad andra gör, vad de tycker är viktigt i eller på jobbet och hur de vill utvecklas i framtiden. På mitt jobb är vi i en fas där vi har och ska rekrytera nya medarbetare och jag triggas mycket att att det kommer in nya tankar och idéer. Jag känner att jag och hela organisationen har en chans att utvecklas och komma framåt. Jag har höga krav på mig själv och min prestation i jobbet, och när andra också har lika höga ambitioner är det ruggigt kul och stimulerande!

Lika kul som det är att jobba kan det vara att ha ledigt. Nu när helgen stundar så tänker jag ju en del även på annat än jobb såklart. En annan kul grej som väntar framöver är att vi ska åka till värmen tillsammans med sambons familj. Det blir i maj högst troligt. Alla detaljer är inte helt klara än men jag hoppas att det blir bokat vilken dag som helst nu. Wihoooo va kul! Åsså lilla lillstrumpan, min minisyster, verkar pepp på Tjejmilen i år igen - under förutsättning att systeryster, min mellansyster, hänger med. Man måste ju faktiskt inte springa eller gå loppet om man inte vill, att supporta kan vara en minst lika viktig uppgift.

Kommentarer