Men se så fint det matchar

Nya strumpor voila! I samma färger som skorna. Till och med naglarna passar ju in... Och nä, det låg ingen tanke bakom när jag lackade naglarna typ förra veckan eller packade resväskan i måndags kväll. Det bara blev så.

Kommentarer

Maria sa…
Fin fint! Längtar efter att börja springa, och du vet ju att jag inte diggar att springa! Men det ska bli min nya grej har jag tänkt. MEN efter två snabba/tajta/nära (eller vad säger man?) barn så behöver jag bygga upp lite muskler först. Bäckenbotten och core behöver bli starka först innan jag vågar mig ut. Så i vår då hoppas jag att jag har skött mina kort rätt! Då blir det nya snygga löparkläder och skor, sen ut i spåret bara!
SARA BORG sa…
Löpning är ju en väldigt tidseffektiv träningsform också så det passar ju bra. Jag har joggat en gång med Nilas i vagnen och Vide på ståbrädan när jag var barnvakt och det funkade riktigt bra. Vi skulle egentligen bara ut och gå till en lekplats men Vide skrek hela tiden att jag skulle köra fortare så det fick bli lite träning samtidigt. Det jag skulle komma till var alltså att det funkar ju bra att utöva träningen även om man inte har barnvakt :)