Gissa tiden Tjejmilen 2012

Okej, nu får ni ställa upp här och lämna en kommentar ;)

Vi tar en liten tävling i GISSA MIN TID.

Det är alltså Tjejmilen på lördag, en mil löpning på förhållandevis slät bana. Asfalt = en stark sida hos mig. Jag har återigen glömt min tid från förra året men ni kan ju kolla upp det själva här i bloggen.

Ni får några ledtrådar. Jag bör under normala omständigheter i dagsläget vara god för ca 49-50 minuter eftersom jag har varit skadad i höft och i huvud i sommar och inte tränat som jag velat, som ni ju vet. Jag har sovit ganska bra senaste veckan och fått i mig mycket energi via maten. Sen tillkommer tydligen att jag ska ha mens, bläää. En rimlig gissning från min sida är att sluttiden landar nånstans mellan 47-53 minuter beroende på dagsform. Vem kan gissa närmast? Jag säger 48:12min (lite väl tufft men jag måste ju ha nåt att satsa mot...)

Kommentarer

Sofia sa…
Jag tror du är i bättre form än vad du tror, 47:10 satsar jag på.
Heja heja!
/en till tjejmilare
SARA BORG sa…
Tack Sofia, det ska bli spännande att se vem gissar närmast. Jag hoppas att det är du :)
Mittensyster sa…
49.12 är min gissning! Men kan mycket väl gå snabbare :-)
Fredrik sa…
45.21
Maria sa…
Eh tror också att du är i bättre form än vad du själv tror. Har aldrig sprungit tjejmilen men tänker mig att det också kan bli lite trångt och annat bök som kan ställa till det så jag säger 28.35 :-) Hejja hejja
SARA BORG sa…
Jag tror att Maria menar 48:35...
SARA BORG sa…
Det är lite klurigt med Tjejmilen och dagsforn spelar stor roll, iaf för mig. Förra året trodde jag verkligen att jag var god för 45-46 min och då var jag mycket bättre tränad än nu...
Brorsan sa…
44, 38 tror jag, inte en sekund mer !!! Gå ut hårt o så springer du bara på klockan till min tid så ska du få en bandyklubba av mig sen:)
SARA BORG sa…
44:38, å herre gud brorsan, vad tror du om mej. Det är bara du som är så snabb!!! Men det är klart, jag har nog aldrig haft en egen bandyklubba så den är klart värd att kämpa för ;)
SARA BORG sa…
Hahaha, jag kan konstatera att jag själv var den som gissade tiden bäst och därmed vinner de svarta kompressionsstrumporna som var priset i tävlingen ;)