Sunday lovley sunday

Dagen har börjat bra och jag laddar nu för att strax dra iväg och gymma. Är lite sugen på att kanske spana in gymmet i Odenskog idag eller kanske återbesöka Fyrvalla, vilket var riktigt länge sedan. Men vi får se. Tegelplan är tryggt och bra, man vet vad man får liksom.

Sen är det ju Vinterstudion också med längdskidor. Det går bra att lyssna/titta i mobilen när man styrketränar. Tips även om löpbanden saknar TV att man kan köra i mobben. Inte lika bra men funkar i nödsituation - under förutsättning att 3G:t är tillräckligt bra inne på gymmet. Tegelplan funkar iaf utmärkt. Ladda ner appen SVTplay bara.

Morgonen har förutom frukost inneburit kaffedrickande i lugn och ro. Jag kliver ju helst upp före L och sitter en stund vid datorn och förbereder blogginlägg för veckan. Det har jag gjort idag också. B.la. kan ni se fram emot att receptet på de goda chokladbollarna (LCHF) från kalaset kommer upp om nån dag eller så. Träningsplanen för veckan kommer i morgon bitti, som vanligt på måndagmorgnar.

Kommentarer