Blandpass

Igår hade jag jag ju en träningsdejt bokad. Bloggen öppnar dörrar och jag får chansen att träffa nya människor, vilket är kul. Vi hade tänkt gå till ett gym här i närheten men tyvärr var öppettiderna lite för begränsade för att det skulle fungera för oss. Det slutade med att jag fick i uppdrag att sätta ihop ett pass som vi kunde köra i hotellgymmet!

Det blev visst lite suddigt för jag kanske hade svettat ner mobilen en aning... Här är iaf Petra & jag

Jag satte ihop ett enkelt "blandpass" som skulle träna både kondition och styrka. Min tanke var att det skulle vara ganska kort men ändå kännas effektivt. Passet i sin helhet tog 35 minuter. Det kändes gööör-snabbt när vi körde. Hann knappt börja så var det slut. Kul!

Uppvärmning löpband 5 minuter

Medan den ena kör övningarna springer den andra på löpband så att det blir varannan kondis och varannan styrka. Jobba i 90 sek och vila i 30.

Löpband / Marklyft
Löpband / Squats
Löpband / Axelpress
Löpband / Bicepscurl
Löpband / Axellyft
Löpband / Russian twist

Nedvarvning löpband 5 minuter

Jag rekommenderar att man laddar ner någon form av intervalltimer till sin mobil, om man nu har den möjligheten. På så sätt kan man ställa in den på de tidsintervall man tänkt köra och slipper då hålla koll på klockan själv, bara att jobba på tills det piper helt enkelt. Mycket smidigt!

Kommentarer

Petra sa…
Oj så trevligt det var att träna med dig, Jag hoppas att du snart kommer till Umeå så att vi kan köra igen!

Populära inlägg