Tävling: Gissa min tid på Tjejmilen 2013

Nu är det mindre än ett dygn kvar till start och självklart kör vi en repris från förra året då ni fick gissa min sluttid i loppet. Vinnaren fick då ett par svarta kompressionsstrumpor från NIKE. Årets pris är hemligt. Den som kommer närmast vinner.

Du tävlar genom att lämna en kommentar under det här inlägget. Ange tiden i minuter och sekunder, t.ex. 48:15 eller 48 minuter 15 sekunder.

Precis som förra året ska jag ge er min egen gissning så har ni lite hjälp. Eftersom jag håller på och "möblerar om" i kroppen just nu så är min form väldigt upp och ner, från dag till dag. Det gör att även jag är mer osäker än nånsin. Jag har gjort kanontider (med mina mått mätt) på tusingar i år och vet därför att jag har potential för att persa. Det skulle i så fall kunna innebära en tid nedåt 46 minuter. MEN, jag har dagar då mina ben är helt kraftlösa och jag helt enkelt inte orkar annat än att jogga. Kommer det en sån dag i morgon så kommer jag att få kämpa för att komma in under 53 minuter.

Så... mina damer och herrar, lycka till och må bäste man eller kvinna vinna gissningstävlingen. Ni har till i morgon klockan 12:00 på er. Jag startar 13:00 och vill ha era gissningar med mig när jag springer :)

Kommentarer

L2 sa…
45min 38sekunder
SARA BORG sa…
Oj, gissningstävlingen är visst hittills en ren familjefejd. Spänningen är oooolidlig ;)
Anonym sa…
45.14

Heja!!!!! Ida
Brorsan sa…
44,58 så då blir jag närmare än Fredrik :)
Petra sa…
46:38 är min gissning.
Suzan sa…
Åh nej!! Missade tävlingen!!