Fortsätt till huvudinnehåll

ATT PACKA FÖR LUNCHTRÄNING

Ja, det var ju det här med att packa inför lunchträning som var det svåra. Tydligen. Jag tyckte att jag fick till det så bra förra veckan att den goda vanan med att motionera på lunchen skulle få bli en bra grej att fortsätta med. Nu dock med den lilla knorren att jag ville träna utomhus för att fånga dagsljuset också.

Igår kväll la jag fram lite grejor som skulle med men jag packade inte ryggsäcken förrän i morse. När det väl var dags att byta om insåg jag att jag hade missat både det ena och det andra. Några andra vantar än mina jättelika HESTRA som jag hade på händerna på promenaden till kontoret i morse hade jag inte fått med och heller inga rena trosor eller varken ansiktsrengöring eller någon mjukgörande smörja. Sådana här dagar är en glad över töväder så att en klarar sig utan vantar och vad gäller trosor så tog jag ett snabbt beslut om att hellre köra utan på lunchlöpningen än i jeansen efteråt. Ibland blir det inte riktigt som en tänkt sig men helt okej ändå. En får gilla läget helt enkelt!

LÄS OCKSÅ: Det handlar om prioriteringar, där jag skrev om att packningen är A och O för min del

Löpningen då? Jo, tackar som frågar. Det blev två varv runt Lillsjön som är precis vad det låter som, en liten sjö alldeles i närheten av mitt kontor. Första varvet och första halvan av andra varvet mysjoggade jag och sedan blev det lite fartlek mellan lyktstolparna på slutet. 5,1 kilometer löpning in på kontot och några minuters promenad före och efter. I lurarna hade jag Maratonpodden möter längdskidåkaren Marcus Hellner.

En snabbdusch, en matlåda med fisksoppa och en tassepopp ihop med detta lunchinlägg senare är jag nu redo att avverka eftermiddagens uppgifter. 

En tö-dag som den här är en glad att en fick med sig dubbskor i varje fall. Annars vet jag inte riktigt hur det hade gått

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tvära kast från helg till vardag, från land till stad

Idag är det tisdag fast måndag liksom. Är du också snurrig efter långhelgen? Jag känner mig inte alls med. Att jag så sent som igår morse skrotade runt i underställ för att sedan sitta ute i skalplagg och grilla lunch över öppen eld känns helt avlägset när jag idag "snajsar" runt i kavaj. Jag körde ner till Stockholm igår kväll och kom fram till lägenheten på Telefonplan lagom till midnatt, för att jobba här den här veckan. En vända till Finland ska också hinnas med innan det blir helg och det är dags för den där halvmaran du vet. Min syster frågade i helgen om det verkligen var så smart att springa den när jag är så, med mina mått mätt, otränad. Det är det kanske inte men vad sjutton, har jag betalat för´t så nog ska jag se till att få valuta för pengarna tänker jag.
Sedan har vi det här med aprilvädret. Jag tycker att efter påsk så är det officiellt vår, så ungefär så tänkte jag när jag packade resväskan och drog söderut. Det gick fel redan när jag närmade mig Uppsala i n…

Kickar igång cykelsäsongen 2017

Dåligt flås och trött i baksida lår, det skulle kunna vara en bra sammanfattning av gårdagens cykling. Härligt och förfärligt, en helt annan. Härligt som i att solen sken och vinden var i det närmsta stilla, men också den typiskt våriga doften på sina ställen. Det som göms i snö och det där du vet. Det luktar som en blandning av lera och hundbajs både här och där. Jag överdriver förstås när jag använder ordet förfärligt, men det rimmade på härligt så det kom liksom ut lite av sig självt.

Nu lät jag kanske lite negativ i min beskrivning av träningen men på det stora hela så var det faktiskt ett grymt gött pass! Det känns bra att ha kommit igång med cyklingen, om denna enda gång i cykelkläder verkligen räknas som att vara igång, men ändå. Det märktes tydligt att jag är ovan. Jag var fortfarande rätt öm i sittbenen efter cykelpendlingen på måndagen, alltså sex dagar senare, men det var mest i början som jag tänkte på det. Jag tog det lugnt, har fortfarande lite sviter i luftrören även om…

Freaking friyeey!

Ofta rusar mina veckor på och jag hinner knappt förstå att det är fredag förrän jag är mitt inne i den. Fredagsfeeling vaddå liksom? Eftersom jag sällan hängt med på att det blivit fredag så har jag definitivt sällan fått några fredagskänslor. Därför har jag bestämt mig för att jag just idag, när jag faktiskt råkar ha väldigt bra koll på vilken dag det är, ska passa på att fira fredag hela dagen. Alltså jag ska såklart jobba, men jag tänker försöka mig på att vara mer medveten liksom. Ähhh, nu blev det flummigt känner jag och svårförklarat, men va sjutton. Det är inte alltid så lätt att hitta orden.

5 saker som jag ska göra idag!Jobba! Har bland annat två möten som jag ser fram emot. Träna! Borde cykla men det ser kallt ut. Kanske springer en vända i stället. Det är inte så noga för mig exakt vad det blir, bara att det blir någon form av motion. Äta gott! Har pizzarester i lunchlådan och i kväll lutar det åt bland annat rödbetor och chevre.Försöka vänja mig vid åsynen av mina neonoran…