Fortsätt till huvudinnehåll

HELT VANLIGA LUNCHFUNDERINGAR

Eller kanske inte egentligen. Gårdagens lista om livet bakom bloggen triggade igång en hel del funderingar hos mig och tydligen har tankarna grott under natten. Idag är jag nämligen hiskeligt sugen på att börja springa långt igen, vilket säkert kommer av att jag skrev att jag var bra på motionsformer som håller på långt och länge.

Ska en springa långt vill en såklart ha nya löparskor va?! Eller är det bara jag? Förut när det var min grej så inledde jag alltid det nya året med att investera i ett par nya "maratonskor". Nu börjar det bli länge sedan och jag har inte längre några skor specifikt för långlöpning på asfalt. Så nu sitter jag här och är rätt sugen på dessa godingar från new balance. Men vilket pris alltså. Eftersom jag har ett neutralt löpsteg så är jag lite bortskämd med att sådana skor brukar ligga lite lägre än jämförbara varianter som är uppbyggda med pronationsstöd. Men här fläskade det på alltså. Det tål att tänkas på ändå för jag har bra löparskor för både terräng och "helt vanlig löpning" som är mer minimalistiska utan att vara "barfota" och sitter superskönt på mina fötter. 

LÄS OCKSÅ: Den ständiga skofrågan, från en annan gång när jag velade lite

Det andra som pockar på uppmärksamhet där inne i huvudet är att åka på en resa. Jag var helt inställd på att vi skulle åka och cykla någonstans kanske i maj, men när jag tog upp det med L så var han mer inne på att vi skulle tillbaka till stället i Turkiet som vi var på i höstas. Det känns inte som något kul ställe att ta med cyklar till men han hävdade bestämt att han kunde köra inne i stället, i det förvisso svingrymma gymmet. Så nu får vi väl se hur det blir med den saken för det är klart att jag blev sugen! Nu har jag kollat upp när det går att åka dit och lite priser.

LÄS OCKSÅ: Hotellgymmet är viktigt, från förra gången på Titanic Deleuxe Belek

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tvära kast från helg till vardag, från land till stad

Idag är det tisdag fast måndag liksom. Är du också snurrig efter långhelgen? Jag känner mig inte alls med. Att jag så sent som igår morse skrotade runt i underställ för att sedan sitta ute i skalplagg och grilla lunch över öppen eld känns helt avlägset när jag idag "snajsar" runt i kavaj. Jag körde ner till Stockholm igår kväll och kom fram till lägenheten på Telefonplan lagom till midnatt, för att jobba här den här veckan. En vända till Finland ska också hinnas med innan det blir helg och det är dags för den där halvmaran du vet. Min syster frågade i helgen om det verkligen var så smart att springa den när jag är så, med mina mått mätt, otränad. Det är det kanske inte men vad sjutton, har jag betalat för´t så nog ska jag se till att få valuta för pengarna tänker jag.
Sedan har vi det här med aprilvädret. Jag tycker att efter påsk så är det officiellt vår, så ungefär så tänkte jag när jag packade resväskan och drog söderut. Det gick fel redan när jag närmade mig Uppsala i n…

Kickar igång cykelsäsongen 2017

Dåligt flås och trött i baksida lår, det skulle kunna vara en bra sammanfattning av gårdagens cykling. Härligt och förfärligt, en helt annan. Härligt som i att solen sken och vinden var i det närmsta stilla, men också den typiskt våriga doften på sina ställen. Det som göms i snö och det där du vet. Det luktar som en blandning av lera och hundbajs både här och där. Jag överdriver förstås när jag använder ordet förfärligt, men det rimmade på härligt så det kom liksom ut lite av sig självt.

Nu lät jag kanske lite negativ i min beskrivning av träningen men på det stora hela så var det faktiskt ett grymt gött pass! Det känns bra att ha kommit igång med cyklingen, om denna enda gång i cykelkläder verkligen räknas som att vara igång, men ändå. Det märktes tydligt att jag är ovan. Jag var fortfarande rätt öm i sittbenen efter cykelpendlingen på måndagen, alltså sex dagar senare, men det var mest i början som jag tänkte på det. Jag tog det lugnt, har fortfarande lite sviter i luftrören även om…

Freaking friyeey!

Ofta rusar mina veckor på och jag hinner knappt förstå att det är fredag förrän jag är mitt inne i den. Fredagsfeeling vaddå liksom? Eftersom jag sällan hängt med på att det blivit fredag så har jag definitivt sällan fått några fredagskänslor. Därför har jag bestämt mig för att jag just idag, när jag faktiskt råkar ha väldigt bra koll på vilken dag det är, ska passa på att fira fredag hela dagen. Alltså jag ska såklart jobba, men jag tänker försöka mig på att vara mer medveten liksom. Ähhh, nu blev det flummigt känner jag och svårförklarat, men va sjutton. Det är inte alltid så lätt att hitta orden.

5 saker som jag ska göra idag!Jobba! Har bland annat två möten som jag ser fram emot. Träna! Borde cykla men det ser kallt ut. Kanske springer en vända i stället. Det är inte så noga för mig exakt vad det blir, bara att det blir någon form av motion. Äta gott! Har pizzarester i lunchlådan och i kväll lutar det åt bland annat rödbetor och chevre.Försöka vänja mig vid åsynen av mina neonoran…