Fortsätt till huvudinnehåll

Bättre begagnat

Jag ska absolut inte utge mig för att vara särskilt bra på återanvändning men då och då glimmar jag till. Jag vet ju själv hur det kan vara, en köper något som sitter sisådär och tror att det ska funka, men sedan använder en knappt plagget.


Så när jag fick ett akut sug efter sherides kollektion för 2016 för ett par veckor sedan så drog jag en chansning. Visst skulle jag kunna beställa nya grejor, jag har ju cykeltröja, bibs, väst och en vinterjacka sedan tidigare, men den här gången tänkte jag att jag kollar efter beggat först. Jag lade ut en förfrågan i sheridesgruppen på Facebook för att kolla om det var någon som kanske beställt fel storlek eller ångrat sitt köp. Jag var mest sugen på den vita kortärmströjan men kunde tänka mig annat också.

Vilken lycka när jag nästan direkt fick svar från en tjej som hade just den tröjan i min storlek till övers. Använd endast ett par gånger. Såklart att jag köpte. Swish-swish och efter någon dag låg tröjan i min brevlåda, så smidigt!

Kommentarer

Den är så snygg! Happyridekläderna är av samma märke, tröjan älskar jag men byxorna lite för långa i min smak. Hur är det med bibsen från She-rides?
SARA BORG sa…
Hmmm, jag köpte bibsen för ett par år sedan och de har bytt utseende flera gånger och nu även leverantör sedan dess, så tyvärr vet jag inget om de nya. Tröjan är dock kanon!

Populära inlägg i den här bloggen

Tvära kast från helg till vardag, från land till stad

Idag är det tisdag fast måndag liksom. Är du också snurrig efter långhelgen? Jag känner mig inte alls med. Att jag så sent som igår morse skrotade runt i underställ för att sedan sitta ute i skalplagg och grilla lunch över öppen eld känns helt avlägset när jag idag "snajsar" runt i kavaj. Jag körde ner till Stockholm igår kväll och kom fram till lägenheten på Telefonplan lagom till midnatt, för att jobba här den här veckan. En vända till Finland ska också hinnas med innan det blir helg och det är dags för den där halvmaran du vet. Min syster frågade i helgen om det verkligen var så smart att springa den när jag är så, med mina mått mätt, otränad. Det är det kanske inte men vad sjutton, har jag betalat för´t så nog ska jag se till att få valuta för pengarna tänker jag.
Sedan har vi det här med aprilvädret. Jag tycker att efter påsk så är det officiellt vår, så ungefär så tänkte jag när jag packade resväskan och drog söderut. Det gick fel redan när jag närmade mig Uppsala i n…

Kickar igång cykelsäsongen 2017

Dåligt flås och trött i baksida lår, det skulle kunna vara en bra sammanfattning av gårdagens cykling. Härligt och förfärligt, en helt annan. Härligt som i att solen sken och vinden var i det närmsta stilla, men också den typiskt våriga doften på sina ställen. Det som göms i snö och det där du vet. Det luktar som en blandning av lera och hundbajs både här och där. Jag överdriver förstås när jag använder ordet förfärligt, men det rimmade på härligt så det kom liksom ut lite av sig självt.

Nu lät jag kanske lite negativ i min beskrivning av träningen men på det stora hela så var det faktiskt ett grymt gött pass! Det känns bra att ha kommit igång med cyklingen, om denna enda gång i cykelkläder verkligen räknas som att vara igång, men ändå. Det märktes tydligt att jag är ovan. Jag var fortfarande rätt öm i sittbenen efter cykelpendlingen på måndagen, alltså sex dagar senare, men det var mest i början som jag tänkte på det. Jag tog det lugnt, har fortfarande lite sviter i luftrören även om…

Freaking friyeey!

Ofta rusar mina veckor på och jag hinner knappt förstå att det är fredag förrän jag är mitt inne i den. Fredagsfeeling vaddå liksom? Eftersom jag sällan hängt med på att det blivit fredag så har jag definitivt sällan fått några fredagskänslor. Därför har jag bestämt mig för att jag just idag, när jag faktiskt råkar ha väldigt bra koll på vilken dag det är, ska passa på att fira fredag hela dagen. Alltså jag ska såklart jobba, men jag tänker försöka mig på att vara mer medveten liksom. Ähhh, nu blev det flummigt känner jag och svårförklarat, men va sjutton. Det är inte alltid så lätt att hitta orden.

5 saker som jag ska göra idag!Jobba! Har bland annat två möten som jag ser fram emot. Träna! Borde cykla men det ser kallt ut. Kanske springer en vända i stället. Det är inte så noga för mig exakt vad det blir, bara att det blir någon form av motion. Äta gott! Har pizzarester i lunchlådan och i kväll lutar det åt bland annat rödbetor och chevre.Försöka vänja mig vid åsynen av mina neonoran…