Fortsätt till huvudinnehåll

Morgonpasset

Det är lite märkligt egentligen, jag är ju annars absolut ingen morgonträningsmänniska, men den här sommarens favoritpass är alla gånger morgonpasset!


Kravlöst och helt utan tanke på någon särskild prestation har jag de senaste veckorna tagit mina löppass på morgonen efter en kopp kaffe på altanen och kanske ett kapitel i någon spännande bok. Visst, jag är lite halvseg och så, men det är ändå en härlig känsla att få börja dagen med rörelse. De allra flesta gånger har vädret varit såhär som på bilderna. Varmt, soligt och verkligen shortsväder. Kalasfint!

Hur är du, gillar du att träna på morgonen?

Kommentarer

Gillar vanligtvis inte alls att träna på morgonen, men på semestern då jäklar :D Då älskar jag att starta dagen med träning - oslagbart!
SARA BORG sa…
Jamen eller hur Ida, det är knasigt att helt andra "lagar" verkar gälla för kroppen på sommaren :-)
Matsdotter sa…
Jag gillar att träna på morgonen, men jag har svårt att få till tuffa pass då. Oftast blir den en mjuk start på dagen för att komma igång lite. :)
SARA BORG sa…
Så brukar det vara för mig också, en ganska seg känsla, men nu på sommaren när vissa såkallade morgonpass har sprungits så sent som vid 10 så har jag varit riktigt pigg. Annat är det ju att köra vid 6-tiden, då är min kropp som tuggummi, haha

Populära inlägg i den här bloggen

Tvära kast från helg till vardag, från land till stad

Idag är det tisdag fast måndag liksom. Är du också snurrig efter långhelgen? Jag känner mig inte alls med. Att jag så sent som igår morse skrotade runt i underställ för att sedan sitta ute i skalplagg och grilla lunch över öppen eld känns helt avlägset när jag idag "snajsar" runt i kavaj. Jag körde ner till Stockholm igår kväll och kom fram till lägenheten på Telefonplan lagom till midnatt, för att jobba här den här veckan. En vända till Finland ska också hinnas med innan det blir helg och det är dags för den där halvmaran du vet. Min syster frågade i helgen om det verkligen var så smart att springa den när jag är så, med mina mått mätt, otränad. Det är det kanske inte men vad sjutton, har jag betalat för´t så nog ska jag se till att få valuta för pengarna tänker jag.
Sedan har vi det här med aprilvädret. Jag tycker att efter påsk så är det officiellt vår, så ungefär så tänkte jag när jag packade resväskan och drog söderut. Det gick fel redan när jag närmade mig Uppsala i n…

Kickar igång cykelsäsongen 2017

Dåligt flås och trött i baksida lår, det skulle kunna vara en bra sammanfattning av gårdagens cykling. Härligt och förfärligt, en helt annan. Härligt som i att solen sken och vinden var i det närmsta stilla, men också den typiskt våriga doften på sina ställen. Det som göms i snö och det där du vet. Det luktar som en blandning av lera och hundbajs både här och där. Jag överdriver förstås när jag använder ordet förfärligt, men det rimmade på härligt så det kom liksom ut lite av sig självt.

Nu lät jag kanske lite negativ i min beskrivning av träningen men på det stora hela så var det faktiskt ett grymt gött pass! Det känns bra att ha kommit igång med cyklingen, om denna enda gång i cykelkläder verkligen räknas som att vara igång, men ändå. Det märktes tydligt att jag är ovan. Jag var fortfarande rätt öm i sittbenen efter cykelpendlingen på måndagen, alltså sex dagar senare, men det var mest i början som jag tänkte på det. Jag tog det lugnt, har fortfarande lite sviter i luftrören även om…

Freaking friyeey!

Ofta rusar mina veckor på och jag hinner knappt förstå att det är fredag förrän jag är mitt inne i den. Fredagsfeeling vaddå liksom? Eftersom jag sällan hängt med på att det blivit fredag så har jag definitivt sällan fått några fredagskänslor. Därför har jag bestämt mig för att jag just idag, när jag faktiskt råkar ha väldigt bra koll på vilken dag det är, ska passa på att fira fredag hela dagen. Alltså jag ska såklart jobba, men jag tänker försöka mig på att vara mer medveten liksom. Ähhh, nu blev det flummigt känner jag och svårförklarat, men va sjutton. Det är inte alltid så lätt att hitta orden.

5 saker som jag ska göra idag!Jobba! Har bland annat två möten som jag ser fram emot. Träna! Borde cykla men det ser kallt ut. Kanske springer en vända i stället. Det är inte så noga för mig exakt vad det blir, bara att det blir någon form av motion. Äta gott! Har pizzarester i lunchlådan och i kväll lutar det åt bland annat rödbetor och chevre.Försöka vänja mig vid åsynen av mina neonoran…