Fortsätt till huvudinnehåll

Heja heja!

I onsdags fick jag tummen ur och cyklade till jobbet igen. Det var ju ett tag sedan. Jag hade för övrigt inte suttit på hojen sedan tävlingen i Uppsala för en och en halv vecka sedan, så det var liksom på tiden. På onsdagkvällar håller Helena och Hasse cykelträning också, så det fanns en liten tanke om att hänga med på den innan jag cyklade från stan. Dock hade jag hört att det vankades tidtagning och det var jag inte så pepp på. Jag har varit lite trött i huvudet ett par dagar efter mycket prestationspress på alla möjliga håll, så jag hade ingen lust att pressa knoppen mer.

Så skrev Hasse till mig på messenger och undrade om jag kunde hjälpa till lite i stället, och då såg jag såklart min chans att få vara med utan att vara med så att säga. Jag skulle få lugna cykelkilometer på kontot, helt utan press. Träningsdeltagarna skulle köra mtb-banan på ÖSK på tid, och det behövdes någon som kunde visa på rätt riktning i ett Y-kors i en snabb utförslöpa. Så där stod jag och hejade samtidigt som jag försökte fota deltagarna också. Det gick sisådär med mobilen, kika på Helenas foton här istället. Hon och dottern Cissi stod på en annan del av banan.

Apropå något helt annat. Jag gillar att ha snygga och funktionella träningskläder (vem gör inte det liksom?!), men jag försöker tänka till och inte köpa på mig saker jag inte behöver. Det känns värt både när det gäller min ekonomi men också sett till miljön såklart. Jag bryr mig inte så mycket om ifall det är årets modeller och färger, så för min del funkar det ypperligt att handla begagnat och på outlets. Jag har nämnt Åsarna Skicenter förut, men slår gärna ett slag för dem igen. På bilderna har jag en jacka (under västen) i plommon/cerise som är från craft. Den sitter som en smäck, har superba fickor på ryggen varav en med dragkedja där mobil och nycklar får plats, och säljs till det smått fantastiska priset 249 kronor! BIB´sen (det är alltså cykelbyxor med hängslen) som jag har på mig är ett begagnatfynd. Jag har slitit hål på ett par av mina gamla och behövde därför komplettera garderoben, när jag fick span på dessa (och en matchande tröja) på Facebook. Jag har köpt sherides-kläder begagnat förut också, bland annat den här snyggingen, och tycker att det är toppen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tvära kast från helg till vardag, från land till stad

Idag är det tisdag fast måndag liksom. Är du också snurrig efter långhelgen? Jag känner mig inte alls med. Att jag så sent som igår morse skrotade runt i underställ för att sedan sitta ute i skalplagg och grilla lunch över öppen eld känns helt avlägset när jag idag "snajsar" runt i kavaj. Jag körde ner till Stockholm igår kväll och kom fram till lägenheten på Telefonplan lagom till midnatt, för att jobba här den här veckan. En vända till Finland ska också hinnas med innan det blir helg och det är dags för den där halvmaran du vet. Min syster frågade i helgen om det verkligen var så smart att springa den när jag är så, med mina mått mätt, otränad. Det är det kanske inte men vad sjutton, har jag betalat för´t så nog ska jag se till att få valuta för pengarna tänker jag.
Sedan har vi det här med aprilvädret. Jag tycker att efter påsk så är det officiellt vår, så ungefär så tänkte jag när jag packade resväskan och drog söderut. Det gick fel redan när jag närmade mig Uppsala i n…

Kickar igång cykelsäsongen 2017

Dåligt flås och trött i baksida lår, det skulle kunna vara en bra sammanfattning av gårdagens cykling. Härligt och förfärligt, en helt annan. Härligt som i att solen sken och vinden var i det närmsta stilla, men också den typiskt våriga doften på sina ställen. Det som göms i snö och det där du vet. Det luktar som en blandning av lera och hundbajs både här och där. Jag överdriver förstås när jag använder ordet förfärligt, men det rimmade på härligt så det kom liksom ut lite av sig självt.

Nu lät jag kanske lite negativ i min beskrivning av träningen men på det stora hela så var det faktiskt ett grymt gött pass! Det känns bra att ha kommit igång med cyklingen, om denna enda gång i cykelkläder verkligen räknas som att vara igång, men ändå. Det märktes tydligt att jag är ovan. Jag var fortfarande rätt öm i sittbenen efter cykelpendlingen på måndagen, alltså sex dagar senare, men det var mest i början som jag tänkte på det. Jag tog det lugnt, har fortfarande lite sviter i luftrören även om…

Freaking friyeey!

Ofta rusar mina veckor på och jag hinner knappt förstå att det är fredag förrän jag är mitt inne i den. Fredagsfeeling vaddå liksom? Eftersom jag sällan hängt med på att det blivit fredag så har jag definitivt sällan fått några fredagskänslor. Därför har jag bestämt mig för att jag just idag, när jag faktiskt råkar ha väldigt bra koll på vilken dag det är, ska passa på att fira fredag hela dagen. Alltså jag ska såklart jobba, men jag tänker försöka mig på att vara mer medveten liksom. Ähhh, nu blev det flummigt känner jag och svårförklarat, men va sjutton. Det är inte alltid så lätt att hitta orden.

5 saker som jag ska göra idag!Jobba! Har bland annat två möten som jag ser fram emot. Träna! Borde cykla men det ser kallt ut. Kanske springer en vända i stället. Det är inte så noga för mig exakt vad det blir, bara att det blir någon form av motion. Äta gott! Har pizzarester i lunchlådan och i kväll lutar det åt bland annat rödbetor och chevre.Försöka vänja mig vid åsynen av mina neonoran…