Fortsätt till huvudinnehåll

I need my coffee

Igår startade jag min dag utan kaffe. Helt galet skulle det visa sig senare. Jag blev liksom aldrig pigg oavsett hur jag än gjorde.

Låt oss ta det från början. Jag vaknade i lägenheten på Telefonplan vanligt tid (vilket är kl 6 för mig). Pappa har bara pulverkaffe där (crazy) och jag brukar trots det alltid ta ett par koppar innan jag drar på jobb, om det inte är så att jag ska ta tunnelbanan för då köper jag en takeawaymugg i pressbyrån. När jag öppnade köksskåpet så fick jag syn på ett smaskigt te som jag köpte för ett par veckor sedan, och apelsin, blåbär och hibiskus lät så mycket mer aptitligt än pulverkaffe. Efter ett par timmars jobb vid datorn var det dags att brumma mot Västerås för att vara där till en bokning vid 10. Jag tänkte väl egentligen stanna och köpa kaffe men det blev liksom aldrig av. Så först fyra timmar efter att jag klev upp fick jag första koppen. Hur många det sedan blev över dagen vet jag inte, men det var många. Ändå kom jag aldrig ur den förlamande tröttheten. Ögonen kliade och jag ville bara blunda och somna in. Snälla, snälla, säg att det var pollen!?! Jag vill liksom inte erkänna ett massivt koffeinberoende så nästan vad som helst vore bättre. (OBS! Skrivet med glimten i ögat. Pollenallergi är hemskt och jag önskar verkligen inte att den ska bli värre). Nu står en ny dag för dörren och för att vara på den säkra sidan så hinkade jag en balja direkt från start. Jag önskar dig en fin fredag!

Bild från förra helgen - nya kaffemuggar!<3 td="">

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tvära kast från helg till vardag, från land till stad

Idag är det tisdag fast måndag liksom. Är du också snurrig efter långhelgen? Jag känner mig inte alls med. Att jag så sent som igår morse skrotade runt i underställ för att sedan sitta ute i skalplagg och grilla lunch över öppen eld känns helt avlägset när jag idag "snajsar" runt i kavaj. Jag körde ner till Stockholm igår kväll och kom fram till lägenheten på Telefonplan lagom till midnatt, för att jobba här den här veckan. En vända till Finland ska också hinnas med innan det blir helg och det är dags för den där halvmaran du vet. Min syster frågade i helgen om det verkligen var så smart att springa den när jag är så, med mina mått mätt, otränad. Det är det kanske inte men vad sjutton, har jag betalat för´t så nog ska jag se till att få valuta för pengarna tänker jag.
Sedan har vi det här med aprilvädret. Jag tycker att efter påsk så är det officiellt vår, så ungefär så tänkte jag när jag packade resväskan och drog söderut. Det gick fel redan när jag närmade mig Uppsala i n…

Kickar igång cykelsäsongen 2017

Dåligt flås och trött i baksida lår, det skulle kunna vara en bra sammanfattning av gårdagens cykling. Härligt och förfärligt, en helt annan. Härligt som i att solen sken och vinden var i det närmsta stilla, men också den typiskt våriga doften på sina ställen. Det som göms i snö och det där du vet. Det luktar som en blandning av lera och hundbajs både här och där. Jag överdriver förstås när jag använder ordet förfärligt, men det rimmade på härligt så det kom liksom ut lite av sig självt.

Nu lät jag kanske lite negativ i min beskrivning av träningen men på det stora hela så var det faktiskt ett grymt gött pass! Det känns bra att ha kommit igång med cyklingen, om denna enda gång i cykelkläder verkligen räknas som att vara igång, men ändå. Det märktes tydligt att jag är ovan. Jag var fortfarande rätt öm i sittbenen efter cykelpendlingen på måndagen, alltså sex dagar senare, men det var mest i början som jag tänkte på det. Jag tog det lugnt, har fortfarande lite sviter i luftrören även om…

Freaking friyeey!

Ofta rusar mina veckor på och jag hinner knappt förstå att det är fredag förrän jag är mitt inne i den. Fredagsfeeling vaddå liksom? Eftersom jag sällan hängt med på att det blivit fredag så har jag definitivt sällan fått några fredagskänslor. Därför har jag bestämt mig för att jag just idag, när jag faktiskt råkar ha väldigt bra koll på vilken dag det är, ska passa på att fira fredag hela dagen. Alltså jag ska såklart jobba, men jag tänker försöka mig på att vara mer medveten liksom. Ähhh, nu blev det flummigt känner jag och svårförklarat, men va sjutton. Det är inte alltid så lätt att hitta orden.

5 saker som jag ska göra idag!Jobba! Har bland annat två möten som jag ser fram emot. Träna! Borde cykla men det ser kallt ut. Kanske springer en vända i stället. Det är inte så noga för mig exakt vad det blir, bara att det blir någon form av motion. Äta gott! Har pizzarester i lunchlådan och i kväll lutar det åt bland annat rödbetor och chevre.Försöka vänja mig vid åsynen av mina neonoran…